Eerste Heilige Communie.

Bijeenkomsten  communicanten:  21 februari in Bergen,           4 maart in Schoorl,       4 april in Bergen,           18 april in Schoorl,     16 mei in Bergen.
De bijeenkomsten beginnen om 16:00 u – 17:00 u.

Zaterdag 14 april is de Kapeldag in Heiloo.

21 maart om 19.30 uur: 2de ouderavond in pastorie van Bergen

Lees hier meer over de Eerste H. Communie.

Catholicism: reis door de kathedraal van ons geloof
De data zijn: 15 februari, 1 en 15 maart, 5, 12 en 26 april, 17 en 31 mei.

Op donderdagmiddag in de ontmoetingsruimte van parochie Schoorl van 14.00 – 15.30 uur en

op donderdagavond in de Pastorie van parochie Bergen van 20.00 – 21.30 uur.

U bent van harte welkom!     Pastor Anton Overmars

Lees hier meer over Catholicism.

Met uw parochie op Bisdombedevaart naar Assisi in 2018!

Bisdom Haarlem-Amsterdam gaat in de meivakantie van 2018 op bedevaart naar Assisi. Deze bedevaart zal in het teken staan van de Heilige Franciscus en Clara uit Assisi. Het leven van deze twee heiligen heeft een grote indruk op de stad achtergelaten die tot op de dag van vandaag velen inspireert. Voor ons bisdom de kans om aan de hand van deze voorbeelden op weg te gaan. Ook voor uw geloofsgemeenschap is het een impuls die zal bijdragen aan een grote verbondenheid onder elkaar, ons bisdom en met de wereldkerk. Maar natuurlijk ook een manier voor een persoonlijke ontmoeting met God.

Lees hier meer informatie over deze reis naar Assisi.

Elke week repeteren onze koren:
Convocamuskoor maandagavond aanvang: 19.45 uur
Chantous donderdagavond aanvang: 19.30 uur