Hi5spirit is een jongerengroep met allerlei leuke, gezellige, actieve, inspirerende en uitdagende activiteiten voor jongeren van 12 tot 16 jaar.
Een initiatief van de RK-kerken van deze regio (maar ook niet-katholieke jongeren zijn van harte welkom). Op de website van Hi5spirit vind je hun programma en hoe je je kan aanmelden.

Door te klikken op onderstaande link dan kom je op de website van Hi5spirit.

Hi5Spirit

WJD@home

Is Panama geen optie? Beleef de Wereldjongerendagen dan mee vanaf Ameland! Van 25 tot en met 27 januari 2019 wordt er een parallelweekend gehouden met de titel WJD@home!

Het thema van deze WJD is: “Zie de dienstmaagd des Heren; mij geschiede naar uw woord” (Lucas 1, 38). Paus Franciscus benadrukt dat Maria met haar geloof, moed en durf een voorbeeld is voor jongeren en de Kerk. Dus aarzel niet en meld je aan.

• 25 januari Vertrek boot Holwerd naar Ameland: 18:00 uur.
  • 27 januari Vertrek boot Ameland naar Holwerd: 17:00 uur.

Aanmelden?

• Mail je naam, adres, telefoon­nummer en eventuele bijzonderheden naar info@jongkatholiek.nl.
  • Leeftijd: jongeren van 16 tot 30 jaar.
  • Kosten: €75,=
  • voor meer info: www.wjd.nl