1e H. Communie

Beste ouders,

Als uw kind dit jaar naar groep 4 is gegaan, dan heeft het de leeftijd waarop het mee kan doen met de voorbereiding op de Eerste Communie.
In januari 2020 starten we weer met de voorbereidingen. Dit jaar zal de voorbereiding een regionaal gebeuren zijn! Dat wil zeggen dat er voor alle parochies in de regio één voorbereidingsgroep  zal zijn. De Eerste Communie kan na het overwegen van de mogelijkheden eventueel  in eigen parochie worden gehouden!

Op donderdagavond 9 januari om 19.30 uur is er een ouderavond in de Mariakerk in de Blije Mare,
Kajakstraat 60, voor alle ouders van de eerstecommunicanten.
Daar krijgt u de nodige informatie omtrent o.a. het eerste-communieproject en het verloop van de kindermiddagen als voorbereiding op het grote feest.
De voorbereidingen beginnen medio januari op donderdagmiddag van 16.00 uur tot 17.00 uur.

U kunt uw zoon/dochter aanmelden op de ouderavond of  mailen met secretariaat@parochieschoorl.nl .

Met vriendelijke groeten,
Pastoor Franklin Brigitha