Bijwonen vieringen vanaf 1 juli

Beste parochianen,

Na aanleiding van de nieuwe maatregelen, laten wij u weten dat u vanaf heden niet meer hoeft aan te melden voor het bijwonen van een viering. We zullen wel uw naam noteren, blijft de 1,5 meter afstand en bij gezondheidsklachten vragen wij  u om thuis te blijven.

Bij binnenkomst worden de handen gewassen met de desinfecterende handgel, die staat op de tafels in de entree. U wordt verzocht de kerk te betreden via de paarse deuren, u loopt door tot de verste muur en neemt plaats op een stoel waar een misboekjes op ligt. De stoelen zijn zo opgesteld dat samenwonende naast elkaar plaats kunnen nemen en voor hen die alleen komen op een solo stoel plaats kan nemen.
Bij het verlaten van de kerk vragen we de parochianen die het dichtst bij de deur zitten als eerste  de kerk te verlaten via de dubbele deuren. Zodat er voor iedereen een veilige looproute wordt gewaarborgd.

Er zal geen collecte zijn tijdens de viering maar bij de uitgang vindt u een collectemand waarin u uw bijdrage kunt doneren of via een overschrijving naar bankrekeningnr.:
NL 05 RABO 014.69.00.839
t.n.v. Parochiebestuur H. Joannes de Doper

De bovenstaande maatregelen en de looproute kunt u straks ook teruglezen in de kerk.