Doe mee aan de Herdertjesviering

Doe mee aan de Herdertjesviering in Schoorl op 24 december!

Wij willen graag een Herdertjesviering organiseren op maandag 24 december om 17.00 uur in onze kerk. Deze viering is voor kinderen in basisschoolleeftijd. De kern van deze viering is het luisteren naar een kerstverhaal en het zingen van bekende kerstliedjes. Dat willen wij graag samen met jullie gaan doen!

Dus als je het leuk vindt om mee te zingen, ben je van harte welkom!

Wij willen vooraf drie keer bij elkaar komen om de liedjes samen met jullie te leren zingen.
De data zijn: vrijdag 30 november, vrijdag 14 december en dinsdag 18 december, we zingen steeds van 16.00 – 17.00 uur.
Er zijn geen kosten aan verbonden.
Ook al kun je niet bij de Herdertjesviering aanwezig zijn of wil je één keer komen, ben je ook van harte welkom om te komen zingen.

Bij de Herdertjesviering zijn natuurlijk je ouders, broers en zussen, opa’s en oma’s, ooms en tantes, neefjes en nichtjes en iedereen die je kent van harte welkom.
Zo kunnen ze jou horen zingen!

Misschien tot gauw! Marja Dignum en Anette Borst

Voor meer informatie kunt u bellen met parochie secretariaat: 072 509 1408 of mailen: secretariaat@parochieschoorl.nl