The Missonary School

The Missionary School is twee jaar geleden opgestart en in oktober is de start van het derde seizoen.
Inmiddels zijn er al 9 missionaire projecten ontwikkeld om het parochieleven een missionaire geest in te blazen en handen en voeten te geven aan de missie. Lijkt het je wat om hieraan mee te doen? Op geven kan via www.themissonaryschool.nl

Vanuit The Missionary School is er op zondagochtend 11 juli een open ochtend met een lezing rondom identiteit met het thema – Genderblender & Relifreak. Tegenwoordig heerst in de samenleving de gedachte dat je bent wat je je voelt, maar hoe staan we hier als kerk tegenover? Biomedisch ethicus Elisa Garciá en filosofe Annette van der Elst geven over dit thema inleidingen en een workshop. Het programma start om 10.00 uur tot 12.30 uur en vindt plaats in het Julianaklooster te Heiloo.